T-Mobile alles-in-1

De alles in 1 diensten die door Vodafone zijn aangeboden zijn nu overgenomen door T-Mobile. Dit was een voorwaarde van de Europese Commissie voor de fusie van Ziggo en Vodafone. Onder de noemer T-mobile thuis worden de pakketten nu aangeboden. Veel is er niet veranderd. Doordat T-Mobile bijna niets heeft veranderd hoeven ze de consument geen opzegrecht aan te bieden. Dat is op zich wel slim want zo verliezen ze geen klanten. T-Mobile is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland. Het is daar sinds jaren een bekend en zeer betrouwbaar bedrijf. Door een fusie in het jaar 1999 is het bedrijf niet alleen meer in Duitsland actief maar wereldwijd onder de naam T-Mobile International. De hoofdzetel van het bedrijf is in Bonn in Duitsland. In Nederland heeft het bedrijf het hoofdkantoor in Den Haag. Het bedrijf telt wereldwijd maar liefst 228.000 werknemers waarvan er 1175 in Nederland zitten. In het jaar 2006 bereikte T-Mobile een omzet van € 62.7 miljard. We kunnen er dus vanuit gaan dat er heel veel kracht in T-Mobile zit en ze er alles voor zullen doen om ook op de Nederlandse markt met hun aanbiedingen in de top te blijven.

DSL en glasvezel

Het goedkoopste T-mobile alles in 1 abonnement is voorzien van een lage internetsnelheid en via een ADSL aansluiting verkrijgbaar. Het T-Mobile Thuis Alles in 1 20Mb is al verkrijgbaar via DSL voor €31,00 per maand. Hierbij kun je genieten van 20 Mbit/s download, een gratis draadloos modem, 62 tv-zenders, 35 HD-Zenders, Goedkoop bellen extra korting, en met FOX Sports 1 kijk je gratis naar de beste eredivisie wedstrijden in Nederland. Fox Sports bieden ze dus gratis aan terwijl je daar bij andere aanbieders flink voor moet betalen. Het duurste pakket dat je bij T-Mobile kunt krijgen krijg je geleverd via glasvezel. T-Mobile Thuis Alles in 1 Glasvezel 500Mb met eveneens een gratis draadloos modem, goedkoop bellen, ook 62 tv-zenders en 35 HD-Zenders, een extra korting en gratis FOX Sports 1.

Goedkoop en snel

Onder het motto goedkope en snelle internetabonnementen wil T-mobile klanten werven. Ze vinden het belangrijk dat internet snel en stabiel is. Daarbij moet het goedkoper zijn dan kabelinternet en geven daarom een flinke korting bij een Alles-in-1 internet abonnement. Uiteraard kan de consument de overige diensten zelf samenstellen en leggen ze ook duidelijk het verschil tussen DSL en glasvezel uit. Met een duidelijke uitleg over Kabel, DSL en glasvezel proberen ze de klant duidelijk te maken dat T Mobile met haar klantenservice toch echt de beste keuze is. Een ander positief punt is dat T-Mobile de problemen van klanten rondom het Wifi-Bereik herkent heeft en daarom een extra Wifi-Service aanbiedt zodat iedere consument optimaal van hun producten kan genieten. Dat T-Mobile heer en meester is over draadloze verbindingen mag een ieder meer dan duidelijk zijn.

Voorwaarden en contractsduur

In principe zit het prijsverschil in de abonnementskosten dus in de snelheid van het pakket dat je afneemt. Over de snelheid is T-mobile ook zeer duidelijk. Op de homepage geven ze duidelijk aan dat de snelheden beïnvloed kunnen worden door het gebruik van bepaalde diensten zoals de interactieve televisie en de T-Mobile TV Anywhere app. Voor beide varianten internet via DSL of glasvezel geldt een contract van één jaar. Alle overige diensten en opties kunnen worden opgezegd binnen een termijn van 1 maand. Ga je dus een contract aan met T-Mobile zit je minimaal één jaar aan het Internet vast. Hou daar dus rekening mee wanneer je de alles in één pakketten van T-Mobile met andere aanbieders gaat vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *