Vergelijken en sparen

Glasvezel internet vergelijken is de nieuwe volkssport in Nederland. Duizenden consumenten vergelijken dagelijks het aanbod van de meest populaire alles in 1 pakketten die er op de markt worden aangeboden. Als je namelijk goed kijkt en de prijzen van de alles in 1 providers eens goed gaat kom je tot de conclusie dat je door goed te vergelijken flink kunt besparen.

Natuurlijk zie je meteen dat de goedkoopste alles in 1 pakketten helaas met een lagere internet snelheid worden aangeboden dan de iets duurdere. De snelheid waarmee je op internet gaat surfen hangt hierbij natuurlijk een beetje af van je eigen behoeftes en wat je precies op het internet wilt doen. De meeste consumenten gebruiken hun pc of laptop natuurlijk om lekker online te kunnen shoppen of om af en toe hun postvak te kunnen afvragen. Misschien kijken ze ook wel eens een filmpje op youtube, maar snel internet hebben deze groep consumenten niet nodig. Een alles in 1 abonnement van Tele2 met maar een paar megabyte upload en download snelheid is voor deze mensen al meer dan genoeg. Doe je meer op het internet en wil je vooral flink genieten van HD-Televisie is het zeer zeker aanbevolen om voor een iets duurder pakket te gaan.

Alles in 1 vergelijken en afsluiten

De meeste sites waar je alles in 1 aanbiedingen kunt vergelijken sturen je meestal door naar de websites van de providers, ook wel aanbieders genoemd. Dit heeft het voordeel dat je direct bij de provider je contract kunt afsluiten en je gegevens niet door een andere partij worden opgeslagen en voor marketingdoeleinden worden misbruikt. Het is dus altijd beter om direct bij de aanbieder je contract af te sluiten, ondanks dat er websites bestaan die je kado of eenmalige korting aanbieden wanneer je direct bij hun besteld. Je loopt dan het gevaar dat deze bedrijven jouw gegevens misbruiken en je regelmatig lastig vallen met reclame en andere dingen terwijl je dit eigenlijk niet wil. Bovendien moet je oppassen, want een kado, betekent meestal dat je dit toch echt zelf betaald want het zit ergens mee in de prijs van een alles in 1 abonnement verrekend. Dit zijn dus allemaal mooie lokkertjes om jouw als klant te krijgen en je een alles in 1 pakket te verkopen. Sluit daarom altijd direct bij de provider af. Zo zijn je gegevens beschermd en gaat er geen andere website mee aan de haal.

Sparen met alles in 1

Nu zijn er mensen die vragen zich af, hoe kun je nou in godsnaam sparen door bij een alles in 1 of glasvezel provider een internet pakket af te sluiten? Waarom vergelijken zoveel mensen? Dit is eigenlijk heel gemakkelijk te verklaren. Bij de meeste aanbieders kun je namelijk je pakket zelf samenstellen en kiezen wat jij wilt. Dat noemen ze keuzevrijheid en voor elke optie of dienst waarvan jij gebruik wilt maken betaal je dus ook maar. Als je dus maandelijks niet al te veel moet bellen, heb je niets aan de optie onbeperkt bellen. Ook wanneer je alleen maar naar de publieke zenders en de zenders die in het basispakket kijkt hoef je hiervoor geen duurder abonnement af te sluiten. Een glasvezel abonnement hoef je ook niet te pakken wanneer je met ADSL of Kabel al tevreden bent. Je ziet, je hebt dus bij het vergelijken van alles in één een heel groot aantal aan mogelijkheden waar je flink op kunt besparen. Een hele boel mensen hebben dit niet. Ze betalen nog veel te veel voor hun losse abonnementen in plaats van 1 compleet bundel. Alles-in-1 is dus pas sparen, want je betaald veel minder en je hebt hiervoor drie diensten van één enkele aanbieder in plaats van drie verschillende dienstverleners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *